office@uniformecuratenie.ro
0755123803
LUNI-VINERI: 09:00 - 18:00
>>

Despre noi

Cu ce ne ocupam?...

Noi facem mai mult decat productie de uniforme in serie… Noi cream o imagine... Suntem un atelier de croitorie specializat in productie imbracaminte pentru curatenie la comanda de cea mai buna calitate.

UniformeCuratenie.ro este un atelier producator de uniforme de lucru personalizate, pentru personal de curatenie (femei de serviciu, cameriste hotel etc) si echipamente de protectie pentru personal tehnic (hoteluri, cladiri de birouri etc), situat in sector 1 Bucuresti, zona Dorobanti - Floreasca.

UniformeCuratenie.ro va ofera urmatoarele produse si servicii:

 • Uniforme de lucru pentru curatenie si femei de serviciu - bluze, veste, halate, pantaloni curatenie;
   
 • Uniforme de lucru pentru hotel si cameriste - tricouri, pantaloni, camasi, sorturi, veste, costume;
   
 • Echipamente de protectie pentru personal tehnic - pantaloni, salopete, veste, jachete, articole de imbracaminte reflectorizanta;
   
 • Servicii de personalizare uniforme cu logo-uri, sigle, mesaje etc, prin broderie computerizata;
   
 • Retusuri, reparatii si modificari uniforme.

In atelierul nostru vei gasi o echipa de profesionisti, formata din designeri, tiparisti, croitori si confectioneri cu experinta in croitorie, pregatita oricand sa te ajute atat in conceperea unei uniforme personalizate de la zero, cat si pentru reparatii sau modificari ale uniformelor de lucru pe care le aveti deja, cum ar fi schimbat fermoarul sau capsele unei camasi, scurtarea unei perechi de pantaloni etc.

Am conceput si dezvoltat un nou concept de atelier - ALL IN ONE PRODUCTION - „Toate serviciile sub un singur acoperis...”, menit sa aduca un sprijin real clientilor sai, astfel UniformeCuratenie.ro a devenit atelierul de croitorie ideal, in care gasiti toate activitatiile necesare productiei de uniforme.

Cu o bogata experienta in croitorie, noi, Echipa UniformeCuratenie.ro, am decis sa ducem la un nivel mai inalt si sa dam un alt inteles ideii de Atelier de productie, punand in prim plan atat confortul, eficienta si calitatea deosebita a materialelor cat si executia fara cusur. Atelierul UniformeCuratenie.ro este dotat cu utilaje complexesi performante, astfel incat sa mentinem un standard ridicat al calitatii.
 

suntem prezenti pe
e-Licitatie